Saltar apartados

Coral UA

Coral 1
Coral 2
Presentació

Coral de la Universitat d'Alacant.

La Coral de la Universitat d'Alacant és una formació que combina la formació pedagògica i musical dels seus integrants i la projecció d'aquest aprenentatge tant en concerts com en actes acadèmics.

La Coral de la UA és una formació musical que s'inscriu en el marc del Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües. Té diversos objectius, partint sempre de la base d'aprendre i gaudir amb el cant. Entre els objectius primordials està formar els integrants en les diferents facetes d'un cor, tant a nivell musical, social i cultural, com també participar i col·laborar musicalment en els actes acadèmics i institucionals de la UA i en els concerts que es programen des de la Universitat. A més d'això, es tracta de potenciar l'intercanvi amb altres corals, i també la participació en certàmens nacionals i europeus.

La direcciò recau, en el curs 2016/17, en Shlomo Rodríguez.

Qui pot formar part de la Coral de la UA?

Alumnes de la Universitat d'Alacant, personal d'administració i serveis, i professorat de la UA. Hi haurà places limitades per a interessats que no pertanguen als col·lectius esmentats.

Què ofereix la Coral Universitària?

  • Crèdits de lliure elecció. Crèdits ECTS.
  • Formació pedagògica i musical.
  • Possibilitat d'eixides i trobades.

Què fem en la Coral de la Universitat d'Alacant?

Durant els assajos s'aprèn tècnica i expressió vocal, respiració, articulació, vocalització, entonació i expressió corporal.

Què cantem en la Coral de la Universitat d'Alacant?

El repertori de la Coral va des de la polifonia dels segles XV i XVI fins a l'actualitat.

Els assajos de la Coral de la Universitat d'Alacant són els dimecres, de 18 a 21 hores, en el campus de Sant Vicent del Raspeig, a la sala Salvador Allende del Punt d'Informació Cultural.

Tota la informació relativa a la coral es pot consultar en aquesta pàgina, en el Punt d'Informació Cultural, en el teléfon 965 90 97 22, o en el correu electrònic aula.musica@ua.es

La convocatòria de les proves d'accés per a aquest curs estarà vigent fins el dia 2 de novembre, de manera imprórrogable, i cal completar en l'enllaç que trobareu abaix.

Oferta d'actuacions

La Coral de la Universitat d'Alacant pot fer els seus concerts en diferents espais, sempre que reunisquen unes condicions mínimes, i en funció del mateix pot ser necessària una xicoteta sonorització.

Es tracta d'una formació versàtil i flexible, que s'adapta a diferents situacions, contextos i espais, i qualsevol qüestió serà estudiada pels tècnics responsables de la formació.


Per a consultes poseu-vos en contacte amb els nostres tècnics en aula.musica@ua.es o 96 590 97 22.

Servei de Llengües i Cultura


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
Edifici Germà Bernàcer
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: Llengües 96 590 3485 -- Cultura 96 590 9387

Fax: (+34) 96 590 3947

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://www.google.com/+CulturaenlaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464